Tavaszi- Húsvéti Minifotózás

Várjuk együtt a tavaszt.. na meg a nyuszit! Aki meg is érkezik a Stúdióba sok pici örömére március 7.-én és 8.-án. A legtöbb gyerkőc érdeklődéssel és örömmel fogadja a nyuszi jelenlétét a stúdióban, közben nagyon édesek együtt a képeken. Viszont nem a nyuszin van a hangsúly :) Pár élő nyuszis "beállítás" készül, nem az egész fotózás alatt szerepel a nyuszi is a gyerkőc mellett!

Márc. 7.-ei és 8.-ai fotózások egyik fix háttere a képen látható USA csodaszép háttér, az Easter doorway. Pár családi, tesós kép készülhet a háttér elé ülve. A második háttér nagy méretű és nem kimondottan húsvéti (de igény esetén akár húsvéti hangulatú kép is készülhet elöttük) , családi kép készítésére is tökéletesek. Lentebb megtalálható az is hogy melyik nap melyik háttér lesz a másik háttér a húsvéti mellett.

FIX HÁTTÉR, EASTER DOORWAY

01 / 19

Korosztály: (4)5hó - 6 év

Ruha: Van sok minőségi, szép ruha a stúdióban (a legtöbb 1 év körüli méretben, de kisebbek és nagyobbak is vannak) Lányoknak nagyobb a választék mint a fiúknak. Természetesen lehet is hozni. Húsvéti a fotózáshoz a kis elegáns, pasztel színű színes ill natúrabb ruhák is nagyon jól illenek. Mintás , mesefigurás, feliratos ruhákat lehetőleg ne válasszatok.

Cipő: Tiszta (!), csini kiscipőt lehet hozni, nagyobbacskáknak ajánlott is. Cipő helyett mezítláb is lehet lenni a fotókon.

A minifotózás ára 30 000 Ft,

amely 12 retusált nagyfelbontású digitális képet tartalmaz, melyből 2 általam választott, 10 pedig általatok választható online jelszóval védett albumból. Ajándék digitális képeslappal, kollázzsal vagy FB timeline borítóval (vagy +1 képpel).A fotózás kb.30perc, plusz 10 perc van hagyva a fizetésre, öltözésre, új család érkezésére.. Kérlek pontosan érkezzetek. Ha túl korán érkeztek amíg még a másik családot fotózom, az sem előnyös, így minél pontosabban jöttök, annál jobb :)


Képeslap 1 (Kérhető magyarul)

Képeslap 2 (Csak angolul)

Kollázs (csak angol Easter felirattal)

Fb timeline borító 1. (Kérhető magyarul. Színe a képekhez igazítva)

Fb borító 2. Easter Blessing, Happy Easter vagy Hello Spring felirattal

Időpont foglalás

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot ha szeretnél részt venni a március 7.-8.-ai minifotózáson. A megjelölt időpontról/időpontokról visszajelzek hogy melyiket tudom lefoglalni nektek.

Csak visszajelzésem után érvényes a foglalás! Kérlek a lefoglalt időpontra gyere el, vagy ha valamiért mégsem tudsz akkor minél hamarabb mond le. Köszönöm!

Ha a Facebook timeline 2.-t választottad, akkor írd be kérlek azt is hogy melyik a három közül a választott felirat?