Tavaszi- Húsvéti Minifotózás

Várjuk együtt a tavaszt.. na meg a nyuszit! Aki meg is érkezik a Stúdióba sok pici örömére 2021 március 7.-én. A legtöbb gyerkőc érdeklődéssel és örömmel fogadja a nyuszi jelenlétét a stúdióban, közben nagyon édesek együtt a képeken. Viszont nem a nyuszin van a hangsúly :) Pár élő nyuszis "beállítás" készül, nem az egész fotózás alatt szerepel a nyuszi is a gyerkőc mellett!

Márc. 7.-ei fotózásnak két fix háttere lesz. Egyik az Easter doorway, a másik a Kensington Way. Pár családi, tesós kép készülhet a háttér elé ülve. (állva nem)

FIX HÁTTÉR, EASTER DOORWAY

Easter Doorway

Kansington Way

01 / 25

Korosztály: 5hó - 6 év

Ruha: Van sok minőségi, szép ruha a stúdióban (a legtöbb 1 év körüli méretben, de kisebbek és nagyobbak is vannak) Lányoknak nagyobb a választék mint a fiúknak. Természetesen lehet is hozni. Húsvéti a fotózáshoz a kis elegáns, pasztel színű színes ill natúrabb ruhák is nagyon jól illenek. Mintás , mesefigurás, feliratos ruhákat lehetőleg ne válasszatok.

Cipő: Tiszta (!), csini kiscipőt lehet hozni, nagyobbacskáknak ajánlott is. Cipő helyett mezítláb is lehet lenni a fotókon.

A minifotózás ára

30 000 Ft,

amely 10+1 retusált nagyfelbontású digitális képet tartalmaz, melyből 1 általam választott, 10 pedig általatok választható online jelszóval védett albumból. Ajándék digitális képeslappal, kollázzsal vagy FB timeline borítóval. A fotózás30perc. Kérlek pontosan érkezzetek vagy max. 5 perccel korábban.


Képeslap 1 (Kérhető magyarul)

Képeslap 2 (Csak angolul)

Kollázs (csak angol Easter felirattal)

Fb timeline borító 1. (Kérhető magyarul. Színe a képekhez igazítva)

Fb borító 2. Easter Blessing, Happy Easter vagy Hello Spring felirattal

Időpont foglalás

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot ha szeretnél részt venni a március 7.-ei vagy március 13.-ai minifotózáson.

Az időpontok óránként foglalhatóak! Csak a korábbi időpont betelte után foglalható a következő.

Jelenleg elérhető időpont:

Március 7. 13:15

Két család között hosszabb szünet és fertőtlenítés, szellőztetés történik. Én végig maszkban leszek. Kérlek ti is csak egészségesen gyertek, én is így teszek.

Csak visszajelzésem után érvényes a foglalás! Kérlek a lefoglalt időpontra gyere el, vagy ha valamiért mégsem tudsz akkor minél hamarabb mond le. Köszönöm!

A fent meghírdetett épp elérhető két időpont közül melyik a megfelelő neked?