Tavaszi- Húsvéti Minifotózás

Idén új tavaszi - húsvéti hátterekkel készültem nektek. Két nap - két külön csomag, uniszex hátterek. Egyik nap érkezik élő nyuszi is a stúdióban.

Régi és új családokat is várom sok szeretettel egy szép kis tavaszi sorozatra 2023. MÁRCIUS 11. és 19.-én az új szigetcsépi stúdiómban.

FIX HÁTTEREK a minifotózásokon

Morning breeze (nagy méret, családi képekre is)

Fresh Flower (közepes méret, gyerekfotókra)

Fontos tudnivalók


Korosztály: 5hó - 5 év


Hátterek: Morning breeze és Fresh Flower


Fotózás hossza: 30-40 perc


Helyszín: SZIGETCSÉPI Stúdióm (Bp.-hez közel, Csepel szigeten) Parkolás a ház körül, ingyenes.


Érkezés: Kérek pontosan vagy max 5 perccel hamarabb gyertek.


Családi képek: Készülhet a Morning breeze háttérnél családi kép is. Fresh Flowernél inkább tesós képek vagy külön Anya-gyerkőc, Apa-gyerkőc képek.


Élő nyuszi: Nyuszi általában pár beállításnál szerepel, nem az összes képen. Ha a gyerkőc nem fél a nyuszitól akkor nagyon édes képek készülhetnek. MÁRCIUS 19.-én lesz vendége a stúdiónak egy gyönyörű nyuszika.


Ruha és cipő


Ruha: Van sok minőségi, szép ruha a stúdióban (a legtöbb 1 év körüli méretben, de kisebbek és nagyobbak is vannak) Lányoknak nagyobb a választék mint a fiúknak. Természetesen lehet is hozni. Húsvéti a fotózáshoz a kis elegáns, pasztel színű színes ill natúrabb ruhák is nagyon jól illenek. Mintás , mesefigurás, feliratos ruhákat lehetőleg ne válasszatok!


Cipő: Tiszta (!), csini kiscipőt lehet hozni, nagyobbacskáknak ajánlott is. Cipő helyett mezítláb is lehet lenni a fotókon.


A csomagok  • Mini csomag 1. élő nyuszi nélkül (Március 11.) mely tartalmazza a fotózást és képeket is. A mini csomag ára 35000Ft és a fotózáson felül 10db választható +1 db nem választható utómunkázott képet tartalmaz. Plusz kép vásárolható. Ajándék FB timeline vagy Digitális képeslap.
  • Mini csomag 2. élő nyuszival (Március 19) A csomag ára 40000Ft és 10db választható +1 db nem választható utómunkázott képet tartalmaz. Plusz kép vásárolható. Ajándék FB timeline vagy Digitális képeslap.


Plusz képek ára:

1-5 kép 2500Ft/kép 

6-19kép 2200Ft/kép

20 kép felett 2000Ft/kép


Minden esetben online válogató albumból, nyers lekicsinyített képekből választhatjátok ki az 1 nem választható képen felüli képeket, amelyek utómunkázva kerülnek átadásra nagyfelbontásban, vízjel nélkül.


Ajándék FB timeline vagy Digitális képeslap

Időpont foglalás

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot ha szeretnél részt venni március 11 (élő nyuszi nélkül) vagy 19.-én (élő nyuszival) a fotózáson!

Fotózások mindkét napon 9-13ig és 14-17ig óránként lesznek!

Szabad időpontokról érdeklődj kérlek a lenti űrlap elküldésével, megjelölve a számodra megfelelőeket.

Csak visszajelzésem után érvényes a foglalás! Kérlek a lefoglalt időpontra gyere el, vagy ha valamiért mégsem tudsz akkor minél hamarabb jelezd. Köszönöm!

Kérlek számla igényed itt jelezd számlázási név és cím megadásával. Fontos, csak magánszemélynek tudok számlát kiállítani.

Mini csomag 1. 35000Ft Mini csomag 2. 40000Ft

Ízelítő előző évek sorozataiból, nyuszis képek

01 / 30