ajándékutalvány

Szülinapra, babaköszöntőre, karácsonyra stb. kitűnő ajándék kismamáknak és kisbabás ill. kisgyermekes családoknak . Felhasználható a gyermek 4 hós korától 6 éves koráig! Igazán értékes ajándék, mely az évek múltával még értékesebbé válik majd az ajándékozott család részére :)

Névre szóló ajándékutalvány mely szólhat konkrét csomagra vagy meghatározott összegre (min. 30ezer FT értékben)! Felhasználható a vásárlástól számított 9 hónapon belül. Kivétel a kismamáknak szóló mely a baba 4-10hós kora között használható fel.

Digitális formátumban e-mailben tudom küldeni az értékének beérkezése után. Több féle dizájnból lehet választani, mintákat találsz lejjebb annak függvényében, hogy babaköszöntő ajándéknak, karácsonyra vagy pl. szülinapra lepnél meg egy kisbabás családot.

Emailt írj kérlek az info@childlikesmile.com címre, ha szeretnél ajándékutalványt vásárolni, köszönöm! :)

Általános 1. / értékre /

Névre szóló ajándékutalvány mely megvásárolható tetszőleges értékkel, 20ezer Ft-tól. Nagyszülőktől, Keresztszülőktől, barátoktól, munkatársaktól stb. kisgyermekes szülőknek, kismamáknak, karácsonyra vagy keresztelőre..

Általános 2.

Névre szóló ajándékutalvány mely megvásárolható konkrét csomagra vagy tetszőleges értékkel, 20ezer Ft-tól. Nagyszülőktől, Keresztszülőktől, barátoktól, munkatársaktól stb. kisgyermekes szülőknek, kismamáknak, karácsonyra vagy keresztelőre..

születésnapra

Nem csak 1. szülinapra.. de akár arra is tökéletes ajándék. Anyuka választhat hogy szeretne tortamaszatolást vagy anélkül szeretné a szülinapi fotózást. Garantált siker. Szólhat csomagra és értékre is.

kismamának babafotózásra

Az utalvány a baba 4 és 10 hónapos kora között használható fel. Újszülött és kismama fotózásra nem használható, mivel 4 hós kortól fotózom a piciket. Kismama és újszülött fotózást nem minden kismama szeretne, de a babafotózásnak minden kismama garantáltan nagyon örülni fog. :) Szólhat csomagra és értékre is.

Karácsonyi 1.

A fa alatt van a helye, rakd oda te ha egy szép fotózást ajándékoznál kisgyermekes családnak vagy kimamamának. Szólhat értékre, csomagra is. Felhasználható a vásárlástól számított 9 hónapon át.

karácsonyi 2.

A fa alatt van a helye, rakd oda te ha egy szép fotózást ajándékoznál kisgyermekes családnak vagy kimamamának. Csak értékre szólhat! Felhasználható a vásárlástól számított 9 hónapon át.