BABAFOTÓZÁS

babafotózás
01 / 159

Az a tapasztalatom, hogy a babák gyors fejlődése miatt, az első évben érdemes több sorozatot készíttetni, amik azután szépen bemutatják a kisbaba fejlődésének folyamatát. A babafotózást 4 hós kortól 1 éves korig akár 2(-3) havonta ajánljuk. Ha kevesebb fotózást tervezel, akkor azt a 2 időszakot ajánlom leginkább megörökíteni amikor elkezd ülni a pici (7 hó körül) ill. az első szülinapi fotózást 11-12 hós korban. Kihagyhatatlanok ;)

​A fotózások a bababarát fotóstúdiónkban történnek, ahol sok prémium minőségű háttér, kellék, ruha áll rendelkezésre, hogy a legszebb képek készüljenek kisbabátokról. Szoptatáshoz külön szoba áll rendelkezésre, pelenkázó asztallal.

Időpont foglalható az Online időpont foglalás menüpont alatt.


FAQ - amiket feltétlen tudnod kell

Milyen korban ajánljuk a fotózást, mikor milyen képek készülhetnek?

Amikor már édesen mosolyog, figyel a hangokra, még igazán kisbabás :) Hason kinyomja magát rövidebb időre, így más hason is fotózható, de még sok kép háton készül.

4-5 hónapos kor! A hasalás nagymesterei a picik, ülni még nem tudnak, de hason és háton ill. az ülni nem tudó bábáknak készült babafotelben gyönyörű képek készülhetnek. Mosolygósok, barátságosak, ha tele a poci és nem álmosak, akkor vevők a fotózkodásra és nagyon édes babaképek készülnek! :)

  6-7 hónapos kor, a pici fél éves lesz, itt már pár ülős kép is készülhet, leginkább még megtámasztva pl. babafotel, dézsában kiságybantudnak ülni a picik,rövidebb ideig, de még hason-háton is nagyon jól fotózhatóak. A kedvenc időszakom, feltétlen ajánlok ilyenkor egy babafotózást.

 7-8-9 hós Barátkozósak, mosolygósak, stabilan üldögélnek, másznak, és még kevésbé szöknek el a díszlet elől, mint 1 évesen :) Még ebben a korban is nagyon aranyos babásabb képek készülhetnek. Még érdemes ezt a kort kihasználni, innen nehezedik a babafotózás. Pancsis sorozat készítésére eljött a megfelelő idő :)

10  hónapos kor, itt már mászós, kapaszkodva álldogálós és csücsülős képek is készülnek. Pancsis sorozat is készíthető.

1 éves kor: Kihagyhatatlan a kis szülinapos megörökítése. Nem mindig könnyű, mert már ilyenkor elkezdenek jobban félni az új helyzettől, emberektől és időnként egy nagy mosolyért is jobban meg kell dolgozni, de megéri :)  Készülhet tortamaszatolós képsorozat is, ez esetben érdemes tesztelni előtte a picit, hogy mit szól ha maszatos, kicsit koszos lesz . Ha tetszik neki és nem ijed meg ha pici keze maszatos lesz, akkor ajánlom a tortamaszatolást is, akár pancsis sorozattal egybekötve.

1,5-2 év közötti korban már igazi kihívás egy helyben tartani a piciket, de játékosan ez azért sikerülni szokott, így ha szeretnétek egy szép sorozatot, szeretettel várunk! :)

3-6 éves korbán már általában élvezik és ügyesen pózolnak nekünk :) Pláne ha van egy kis ösztönzés, jutalom :) Nagyon szép portré fotók készíthetőek. Kisgyermek fotózásról bővebben itt.

Milyen csomagok vannak?

Több csomag közül választhatod ki a számotokra legmegfelelőbbet, amelyeket megtalálsz a Csomagok és árak menüpont alatt.

Ha kisebb csomagot szeretnél 1 választott háttérrel vagy pl. még a picid nem tud ülni ajánlom a MINI névre hallgató csomagunkat. Itt is készülhet pár családi kép is, de a picin a hangsúly.

STANDARD csomag a tökéletes közepes méretű csomag egy két hátteres vidám személyre szabott baba ill. kisgyermek fotózáshoz. Ennél a csomagnál 7-12 hó között van lehetőség SPLASH pancsis képekkel kiegészíteni a fotózást +5000ft felár ellenében. Elképesztően aranyosak pancsolás közben a pici lábas kádban. 

Ha nagyobb sorozatra ill. esetleg több családi képre vágysz ill. ha tervezel fotókönyv rendelést, akkor a PLATINUM csomag a számotokra megfelelő. 7-12 hós ülő babáknak itt felár nélkül választható a pancsis SPLASH sorozat az egyik választott háttérnél.

1. szülinaposoknak kettő külön csomagot találsz. Mindkettő kérhető tortamaszatolással  vagy anélkül is és akár pancsolással (tortamaszatolás esetén a tortás dekorációnál) is. Classic csomag esetén vagy tortamaszatolás vagy splash pancsi lehetséges. Szülinapi fotózásról bővebb információ a honlapon található.

Választhatok hátteret? Hol található a választék?

Több mint 80 darab prémium minőségű háttér közül választhatsz, melyeket a Háttérválaszték menüpontban találsz. A hátterek neve mellett azt is megtalálod, hogy milyen képek készüléséhez alkalmasok pl. családi képre vagy tortamaszatolásra is vagy csak a baba fotózására.

Mi a splash pancsi, mikor ajánlom? Melyik csomag esetén kérhető?

Adott egy cuki 7-12 hós ülni tudó baba, egy édes kis lábaskád, egy kis víz, egy szép háttér, pár kis kegészítő és az eredmény egy über cuki sorozat, kicsit másképp.  Rengeteg háttér, dizájn lehetőség van. SPLASH sorozatra a standard és a platinum általános csomagok és a prémium és prémium plus szülinapi csomag esetén van lehetőség.  Standard csomag esetén 5000ft felár ellenében. 

Mikor és milyen formában kapom meg a képeket?

Fotózást követő 2 héten belül küldöm el számotokra a válogató albumot és hozzá a jelszót (Online albumok menüpont alatt is megtalálható lesz) A beszivecskézett és kiválasztott képeket utómunka után feltöltöm az albumba a válogató helyére nagy felbontásban az esetleges plusz képek árának utalása után kb. 5-7 munkanapon bleül. A digitális képek az online galériából letölthetőek lesznek nagy és webes méretben. Ha fotós terméket is kértek,  akkor az plusz kb.2hét múlva érkezik meg.

Mi van nálam a stúdióban és mit hozzál te a fotózásra?

4hó és 1 éves kor között nagyon sok szépségem van ,így ebben a korban a fotózás all inclusive, vagyis nem muszáj semmit hozni a babán kívül! :) 1-6 év közöttieknek is van pár ruci, leginkább lányoknak. Kislányoknak csodaszép exkluzív ruhák, tütük, fejdíszek, kötött nadrágok; kisfiúknak nyakkendők, ingek, elegáns szettek, sapik, kötött és vászon nacik, romperek, hózentróger és egyéb szép kiegészítők. Ti is hozzatok pár ruhát nyugodtan, és majd kiválasztjuk, melyikbe is legyen a pici :) Mesefigurás, feliratos stb. ruhákat lehetőleg ne válasszatok.

Van képválasztási lehetőség? Csomagon felül további képek vásárolhatóak?

jól sikerült nyers képekből válogató album készül, így általában kb 100-250 képből (csomag függő) választhatóak ki a kedvenc képeitek. Természetesen a csomagon felül  további képek vásárolhatóak kedvezményes árért.

A válogató album kicsi (600x400) felbontású képekből áll, csak választásra, nem megosztásra ill. nem letölthető! A kért képek a válogató album nyers képeiből választhatóak. A választott képeket szívecskézéssel (e-mail címeteket kéri majd ) ki lehet választani és a "Send to photographer" gombra kattintva el lehet küldeni számomra. 

Ezután a Kész fül alá kerülnek fel a retusált a képek (nyers képek törlésre kerülnek), és letölthetőek lesznek az oldalról nagy felbontásban és webre optimalizált méretben!

A képek ára a plusz képek számától függ.
2023. augusztus 20.tól minden csomag  esetén  :
1-10 kép között 3500Ft/kép ,
11 vagy afeletti plusz kép esetén 3000Ft/kép

A plusz képek is retusálásra kerülnek.

Van lehetőség fotókönyv rendelésére?

Igen! Jelenleg első sorban prémium panoráma fotókönyv rendelésre van lehetőség, amely kitűnő, hogy megőrizd és megmutasd a képeid, továbbá nagyszerű ajándék nagyszülőknek, családtagoknak is.  Panoráma, síkban nyíló kemény lapú, választható borítójú fotókönyvet jó szívvel ajánlom, minta a stúdióban megtekinthető! Két méretben rendelhető: 20x20 cm és 27x27cm

Hogyan lehet időpontot foglalni? Hogy történik a fizetés?

Időpont a honlapon keresztül foglalható az Online időpont foglalás menüpont alatt. Naptárból válaszd ki a megfelelő időpontot és küld el a foglalásod. Hamarosan érkezni fog a foglalási űrlap elérhetősége emailben amit tölts ki kérlek és küld el nekem, hogy tudjam mik az elképzelések.

A fizetés a fotózás után a helyszínen készpénzben történik. A plusz képek árát utalással lehet kiegyenlíteni. Kérlek lehetőség szerint pontos összeggel készüljetek.

Készülhetnek-e családi képek? Képek nagyszülőkkel, rokonokkal?

Családi kép (szülők, tesós kép) bármely csomag esetén készülhet, ha a választott háttér alkalmas rá. Nagyobb tesóról egyéni kép is készülhet természetesen a csomagon belül.

Nagyszülőkkel, nagynénikkel, kereszt szülőkkel stb. csak a PLATINUM csomagon belül van lehetőség fotózkodni. (időben, képszámban is ez az ideális csomag hozzá)

Családi képet ritkán osztok meg, de CSALÁDI KÉPEK GALÉRIÁJA menüpont alatt találtok pár képet.
Családi képeket honlapomon csak engedélyetekkel osztok meg.