Még csak most született, de mindjárt itt az első születésnapja kisbabádnak?

Ünnepeljétek meg különlegesen ezt a nagy eseményt. Nincs is jobb módja mint szülinapi fotózás egy hatalmas gyönyörű tortával és tapicskolós kis kezekkel, maszatos kis szájacskával. A szép "sima" babafotók mellett készüljön fotó a kis Ünnepeltről a nagy 1-essel, ONE betükkel, a születésnapi táblával vagy az E G Y betűkkel... vagy csak azzal amelyik a legjobban tetszik. Szülinapi csomagjaink tortamaszatolással és anélkül is választhatóak!

A szülinapi fotózások végén amolyan finálé a tortamaszatolás, előtte készülnek sima babafotók ill. szülinapi kellékes fotók, családi képek is. Az általános fotókról a babafotózás menüpont alatt találhatsz képeket, ezen az oldalon a tortás és szülinapi kellékes képekből láthatsz kis ízelítőt.

Szabad időpontok

(tájékoztató jellegű)

SZEPTEMBER - OKTÓBER

2020 szeptember 26 szombat 15:20. (torta kérhető)

2020 október 3. Szombat 13:20 (torta kérhető)

2020 okt 10. 12:00 classic torta nélküli szülinapi fotózás vagy platinum csomag

2020 okt. 17. szombat

2020 október 23. péntek több ip. (torta kérhető)

2020 október 31 szombat, több ip


01 / 66

FAQ - amiket feltétlen tudnod kell

Mi a két szülinapi csomag közötti különbség?  Melyiket válasszam?

Mindkét szülinapi csomagunk esetén van lehetőség tortamaszatolásra ha úgy gondolod, hogy gyermeked élvezné, szívesen tapicskolna a tortába, de akár torta nélkül is szuper 1. szülinapi sorozatot tudunk készíteni. Mindkét csomag esetén van lehetőség a szülinapi kellékek használatára és készül szülinapi kollázs is. Családi és tesós képek is készíthetőek bármelyik csomagot választod. 

Prémium csomagunk esetén több képet tartalmaz a csomag ill. a maszatolás végén egy Splash Smash-ra is van lehetőség, amikoris a tortamaszatolás díszleténél a maszatolás után egy kis kádban meg is tisztul a pici, amiről további képek készülnek. Vigyázat, nagyon cuki sorozat fog készülni, ha ezt választod! 

Mikor érdemes tartani az első szülinapi fotózást?

Ha szeretnéd, hogy kész legyen a nagy napig a sorozat, akkor 3 héttel a szülinap előtt érdemes tartani a fotózást. Általában a korábbi fotózás további előnye, hogy sokszor még akkor nem járnak önállóank, kapaszkodva állnak, tovább megülnek egy helyben.. Természetesen van aki megvárja a fotózással hogy betöltse az egy évet az Ünnepelt.

Mit kell tudni a tortamaszatolásról/tortáról?

A torta ára a fotózás árán felül  6000Ft.

A torta árát a fotózás előtt kb egy héttel előre utalással kérném. Amennyiben betegség vagy egyéb ok miatt le kell mondanod a tortamaszatolást, úgy kérlek azt a fotózás időpontja előtt legalább 48 órával tedd meg, mert akkor tudom én is lemondani a rendelést! Ilyenkor természetesen tudunk keresni másik időpontot a fotózásra!

A tortát én biztosítom (hozni nem lehet!), a dekorációhoz  készíttetem, de hogy minél inkább a ti ízlésetek szerint történjen a tortamaszatolás, a foglalási űrlapon megadhatjátok, hogy milyen típusú tortát, milyen stílusú maszatolást  szeretnétek (pl. vidám, színes vagy kékes-rózsaszínes színvilág stb. ) , milyen hátteret választotok, szeretnétek-e lufikat és/vagy pomponokat? stb.  Ezeket figyelembe véve találom ki a maszatolás dekorációját, úgy hogy minden összhangban legyen mindennel :)  

Háttereket megtalálod a háttérválaszték menüpontban, csoportosítva aszerinte hogy milyen fotók készítésére alkalmasak.  A foglalás foglalásakor a jelentkezési űrlapon megadható egyéb üzenet is, itt megírhatod ha konkrét kívánságod pl. ne legyen marcipán dísz a tortán, vagy téma ötleted van pl. hajós, bálnás, koronás, virágos stb.. Amit tudunk, természetesen teljesítünk.

Tortamaszatolást az esetben nem ajánlom, ha a kis ünnepelt nem szeret koszos, maszatos lenni, ételhez nyúlni vagy kitapasztalt/kimutatott ételérzékenysége van. A torta (hulala) habból és piskótából áll, laktózmentes. A torta kérhető +1000ft felárért tejfehérje és tejcukor mentesen. 

Választhatok hátteret? Hol található a választék?

Több mint 60 darab prémium minőségű háttér közül választhatsz, melyeket a Háttérválaszték menüpontban találsz. A hátterek neve mellett azt is megtalálod, hogy milyen képek készüléséhez alkalmasok pl. családi képre vagy tortamaszatolásra is vagy csak a baba fotózására.

Mi a splash pancsi, mikor ajánlom? Melyik csomag esetén kérhető?

Adott egy cuki 7-12 hós ülni tudó baba, egy édes kis lábaskád, egy kis víz, egy szép háttér, pár kis kegészítő és az eredmény egy über cuki sorozat, kicsit másképp.  Rengeteg háttér, dizájn lehetőség van. SPLASH sorozatra 1. szülinapi fotózás esetén a tortamaszatolás után a maszatolás díszleténél van lehetőség Prémium csomag esetén.

Mikor és milyen formában kapom meg a képeket?

Fotózást követő 2 héten belül küldöm el számotokra a válogató albumot és hozzá a jelszót (Clients Album menüpont alatt is megtalálható lesz) A beszivecskézett és kiválasztott képeket utómunka után feltöltöm az albumba a válogató helyére nagy felbontásban és webre optimalizált méretben a választás (és esetleges plusz képek árának utalása ) után kb. 5-7 munkanappal.. A digitális képek az online galériából letölthetőek lesznek. Ha fotós terméket is kértek,  akkor az plusz kb.1 hét múlva érkezik meg .

Minden képből 2 fájlt találsz majd: 1db nagy felbontású vízjel nélkül (pl. előhívni, fotókönyv készítéséhez), 1db (  kisebb felbontású vízjeles ) webes (közösségi portálokon pl. Facebook csak vízjeles képet ossz meg kérlek)

Mi van nálam a stúdióban és mit hozzál te a fotózásra?

1éves babáknakt nagyon sok szépségem van ,így ebben a korban a fotózás all inclusive, vagyis nem muszáj semmit hozni a babán kívül! :) 1-6 év közöttieknek is van pár ruci, leginkább lányoknak. Kislányoknak csodaszép exkluzív ruhák, tütük, fejdíszek, kötött nadrágok; kisfiúknak nyakkendők, ingek, elegáns szettek, sapik, kötött és vászon nacik, romperek, hózentróger és egyéb szép kiegészítők. Ti is hozzatok pár ruhát nyugodtan, és majd kiválasztjuk, melyikbe is legyen a pici :) Mesefigurás, feliratos stb. ruhákat lehetőleg ne válasszatok.

Cipő nincs a stúdióban. Ha nem szeretnétek mezitlábas képeket (én szeretem azt is) akkor tiszta kiscipőt lehet hozni. Harisnyához ajánlott a cipő.

Van képválasztási lehetőség? Csomagon felül további képek vásárolhatóak?

jól sikerült nyers képekből válogató album készül, így általában minimum 100-200 képből (csomag függő) választhatóak ki a kedvenc képeitek. Természetesen a csomagon felül  további képek vásárolhatóak kedvezményes árért.

A válogató album kicsi (600x400) felbontású képekből áll, csak választásra, nem megosztásra ill. nem letölthető! A válogató album nyitóképe retusált ill. a Kész fül alatt lévő képek retusáltak, ebből látható, hogy milyenek lesznek a választott képek az utómunka után! A 1-3 kész képen felüliek (csomagban meghatározott) választhatóak a válogató album nyers képeiből. A választott képeket szívecskézéssel (e-mail címeteket kéri majd ) ki lehet választani és a "Send to photographer" gombra kattintva el lehet küldeni számomra. 

Ezután a Kész fül alá kerülnek fel a retusált a képek (nyers képek törlésre kerülnek), és letölthetőek lesznek az oldalról nagy felbontásban és webre optimalizált méretben!

Amennyiben több kép megtetszik, mint amennyi a csomagban volt, akkor a további képek megvásárolhatóak. 2000ft/kép vagy 8000ft/5 kép, 14000ft/10 kép áron.

Van lehetőség fotókönyv rendelésére?

Igen! Jelenleg első sorban prémium panoráma fotókönyv rendelésre van lehetőség, amely kitűnő, hogy megőrizd és megmutasd a képeid, továbbá nagyszerű ajándék nagyszülőknek, családtagoknak is.  Panoráma, síkban nyíló kemény lapú, választható borítójú fotókönyvet jó szívvel ajánlom, minta a stúdióban megtekinthető! Két méretben rendelhető: 20x20 cm és 30x30cm

Hogyan lehet időpontot foglalni? Hogy történik a fizetés?

Időpontot egyeztetni a honlapon keresztül vagy e-mailen a info@childlikesmile.com címen lehet, utána pedig itt a lejjebb görgetve a Foglalási űrlap kitöltésével lehet az egyeztetett időpontot lefoglalni!

A fizetés a fotózás után a helyszínen készpénzben történik. Kérlek lehetőség szerint pontos összeggel készüljetek. Számlát állítok ki a helyszínen. Amennyiben utalással szeretnél fizetni, ez is megoldható.

Készülhetnek-e családi képek? Képek nagyszülőkkel, rokonokkal?

Családi kép (szülők, tesós kép) bármely csomag esetén készülhet, ha a választott háttér alkalmas rá. Nagyobb tesóról egyéni kép is készülhet természetesen a csomagon belül.

Nagyszülőkkel, nagynénikkel, kereszt szülőkkel stb. csak a Prémium csomagon belül van lehetőség fotózkodni, szülőkön kívül max. 2 fővel. (időben, képszámban is ez az ideálisabb csomag hozzá, de általában több családi kép esetén kevesebb kép tud készülni a kis szülinaposról. )

Családi képet ritkán osztok meg, de CSALÁDI KÉPEK GALÉRIÁJA menüpont alatt találttok pár képet.
Családi képeket honlapomon csak engedélyetekkel osztok meg.

Kollázsok, szülinapi kellékes fotók