Még csak most született, de mindjárt itt az első születésnapja kisbabádnak?

Ünnepeljétek meg különlegesen ezt a nagy eseményt. Nincs is jobb módja mint szülinapi fotózás egy hatalmas gyönyörű tortával és tapicskolós kis kezekkel, maszatos kis szájacskával. A szép "sima" babafotók mellett készüljön fotó a kis Ünnepeltről a nagy 1-essel, ONE betükkel, a születésnapi táblával vagy az E G Y betűkkel... vagy csak azzal amelyik a legjobban tetszik. Szülinapi csomagjaink tortamaszatolással és anélkül is választhatóak!

A szülinapi fotózások végén amolyan finálé a tortamaszatolás, előtte készülnek sima babafotók ill. szülinapi kellékes fotók, családi képek is. Az általános fotókról a babafotózás menüpont alatt találhatsz képeket, ezen az oldalon a tortás és szülinapi kellékes képekből láthatsz kis ízelítőt.

Új foglalási rendszer!

A naptárban megtalálod kb. 2 hónapra előre az elérhető időpontokat, és rögtön le is foglalhatod a számodra megfelelőt. Válaszd ki hogy tortamaszatolással vagy torta nélküli fotózást szeretnél (esetleg ti szeretnétek hozni a tortát, de ezt kevésbbé ajánlom), és az alapján szerepelnek az időpont lehetőségek a naptárban. (Tortamaszatolós fotózásra kevesebb az időpont lehetőség, de ha nem fontos a maszatolás, akkor torta nélküli fotózás esetén kellék tortával is tudunk pár képet készíteni ) A foglalás részeként megtalálható lesz a foglalási űrlap is , amit kérnék szépen kitölteni, hogy személyre szabott legyen a fotózás. Ha nem találsz megfelelő időpontot, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, ha tudom megoldom a kívánt időpontban!

Köszönöm!


Színátmenetes torta nem rendelhető!
01 / 107

Kollázsok, szülinapi kellékes fotók, szülinapi táblák

FAQ - amiket feltétlen tudnod kell

Mi a két szülinapi csomag közötti különbség? 

Mindkét szülinapi csomagunk esetén van lehetőség tortamaszatolásra ha úgy gondolod, hogy gyermeked élvezné, szívesen tapicskolna a tortába, de akár torta nélkül is szuper 1. szülinapi sorozatot tudunk készíteni. Kellék tortáinkat is tudjuk használni pár képre. Mindegyik csomag esetén van lehetőség a szülinapi kellékek használatára és készül szülinapi kollázs is. Családi és tesós képek is készíthetőek bármelyik csomagot választod. 

Classic csomagnál választható a tortamaszatolás HELYETT Splash pancsi is. Prémium csomagunk esetén 8 képpel több képet tartalmaz a csomag ill. a maszatolás végén egy Splash Smash-ra is van lehetőség, amikoris a tortamaszatolás díszleténél a maszatolás után egy kis kádban meg is tisztul a pici, amiről további képek készülnek. Vigyázat, nagyon cuki sorozat fog készülni, ha ezt választod! 
Prémium csomagunk esetén 15 perccel hosszabb idő áll rendelkezésre és a csomagban lévő képszám elég egy fotókönyv készítéséhez.

Mikor érdemes tartani az első szülinapi fotózást?

Ha szeretnéd, hogy kész legyen a nagy napig a sorozat, akkor 2-3 héttel a szülinap előtt érdemes tartani a fotózást. Szükség esetén elsőbbségi felárral előre is tudom venni a sorozatotokat. A korábbi fotózás további előnye, hogy sokszor még akkor nem járnak önállóank, kapaszkodva állnak, tovább megülnek egy helyben.. Természetesen van aki megvárja a fotózással hogy betöltse az egy évet az Ünnepelt.

Mit kell tudni a tortamaszatolásról/tortáról?

A torta ára a fotózás árán felül  10000Ft. (2023. szeptember 1-től)

A torta árát a fotózás előtt kb egy héttel előre utalással kérném. Amennyiben betegség vagy egyéb ok miatt le kell mondanod a tortamaszatolást, úgy kérlek azt a fotózás időpontja előtt legalább 48 órával tedd meg, mert akkor tudom én is lemondani a rendelést! Ilyenkor természetesen tudunk keresni másik időpontot a fotózásra!

A tortát én biztosítom, a dekorációhoz  készíttetem, de hogy minél inkább a ti ízlésetek szerint történjen a tortamaszatolás, a foglalási űrlapon megadhatjátok, hogy milyen típusú tortát, milyen stílusú maszatolást  szeretnétek (pl. vidám, színes vagy kékes-rózsaszínes színvilág stb. ) , milyen hátteret választotok, szeretnétek-e lufikat és/vagy pomponokat? stb.  Ezeket figyelembe véve találom ki a maszatolás dekorációját, úgy hogy minden összhangban legyen mindennel :)  

Egyes esetekben torta hozható, csak kérlek a választott háttérben, hozzá illő kerek tortát hozzatok, ami csak piskótából és habból áll. Tetején egyes ne gyertya legyen, vagy ha gyertya az nem kerül meggyújtásra.

Háttereket megtalálod a háttérválaszték menüpontban, csoportosítva aszerinte hogy milyen fotók készítésére alkalmasak.  A foglalás foglalásakor a jelentkezési űrlapon megadható egyéb üzenet is, itt megírhatod ha konkrét kívánságod pl. ne legyen marcipán dísz a tortán, vagy téma ötleted van pl. hajós, bálnás, koronás, virágos stb.. Amit tudunk, természetesen teljesítünk.

Tortamaszatolást az esetben nem ajánlom, ha a kis ünnepelt nem szeret koszos, maszatos lenni, ételhez nyúlni vagy kitapasztalt/kimutatott ételérzékenysége van. A torta növényi habból és piskótából áll, laktózmentes de nem tefehérje mentes! A torta kérhető +2000ft felárért tejfehérje mentesen.

Választhatok hátteret? Hol található a választék?

Több mint 80 darab prémium minőségű háttér közül választhatsz, melyeket a Háttérválaszték menüpontban találsz. Találsz külön kategóriában szülinapi fotózásra legalkalmasabb díszített/lufis háttereket is. Ezekhez nem szükséges plusz lufi/pompom. Egyszerűbb hátterek mellé igény esetén lufi és pompom is kérhető a tortamaszatolás díszletéhez.

Mi a splash pancsi, mikor ajánlom? Melyik csomag esetén kérhető?

Adott egy cuki 7-12 hós ülni tudó baba, egy édes kis lábaskád, egy kis víz, egy szép háttér, pár kis kegészítő és az eredmény egy über cuki sorozat, kicsit másképp.  Rengeteg háttér, dizájn lehetőség van. SPLASH sorozatra 1. szülinapi fotózás esetén a tortamaszatolás után a maszatolás díszleténél van lehetőség Prémium csomag esetén.

Mikor és milyen formában kapom meg a képeket?

Fotózást követő 2 héten belül küldöm el számotokra a válogató albumot és hozzá a jelszót (Online albumok menüpont alatt is megtalálható lesz) A beszivecskézett és kiválasztott képeket utómunka után feltöltöm az albumba a válogató helyére nagy felbontásban az esetleges plusz képek árának utalása után kb. 5-7 munkanapon bleül. A digitális képek az online galériából letölthetőek lesznek nagy és webes méretben. Ha fotós terméket is kértek,  akkor az plusz kb.2hét múlva érkezik meg.


Mi van nálam a stúdióban és mit hozzál te a fotózásra?

1éves babáknak nagyon sok szépségem van ,így ebben a korban a fotózás all inclusive, vagyis nem muszáj semmit hozni a babán kívül! :) 1-6 év közöttieknek is van pár ruci, leginkább lányoknak. Kislányoknak csodaszép exkluzív ruhák, tütük, fejdíszek, kötött nadrágok; kisfiúknak nyakkendők, ingek, elegáns szettek, sapik, kötött és vászon nacik, romperek, hózentróger és egyéb szép kiegészítők. Ti is hozzatok pár ruhát nyugodtan, és majd kiválasztjuk, melyikbe is legyen a pici :) Mesefigurás, feliratos stb. ruhákat lehetőleg ne válasszatok.

Cipő nincs a stúdióban. Ha nem szeretnétek mezitlábas képeket (én szeretem azt is) akkor tiszta kiscipőt lehet hozni. Harisnyához ajánlott a cipő.

Van képválasztási lehetőség? Csomagon felül további képek vásárolhatóak?

jól sikerült nyers képekből válogató album készül, így általában minimum 100-200 képből (csomag függő) választhatóak ki a kedvenc képeitek. Természetesen a csomagon felül  további képek vásárolhatóak kedvezményes árért.

A válogató album kicsi (600x400) felbontású képekből áll, csak választásra, nem megosztásra ill. nem letölthető! A válogató album nyitóképe retusált ill. a Kész fül alatt lévő képek retusáltak, ebből látható, hogy milyenek lesznek a választott képek az utómunka után! Az 1 kész képen felüliek (csomagban meghatározott) választhatóak a válogató album nyers képeiből. A választott képeket szívecskézéssel (e-mail címeteket kéri majd ) ki lehet választani és a "Send to photographer" gombra kattintva el lehet küldeni számomra. 

Ezután a Kész fül alá kerülnek fel a retusált a képek (nyers képek törlésre kerülnek), és letölthetőek lesznek az oldalról nagy felbontásban és webre optimalizált méretben!

A plusz képek ára a plusz képek számától függ.
2023. augusztus 20.tól minden csomag  esetén  :
1-10 kép között 3500Ft/kép ,
11 vagy afeletti plusz kép esetén 3000Ft/kép
A plusz képek is retusálás után nagyfelbontásban kerülnek átadásra

Van lehetőség fotókönyv rendelésére?

Igen! Jelenleg első sorban prémium panoráma fotókönyv rendelésre van lehetőség, amely kitűnő, hogy megőrizd és megmutasd a képeid, továbbá nagyszerű ajándék nagyszülőknek, családtagoknak is.  Panoráma, síkban nyíló kemény lapú, választható borítójú fotókönyvet jó szívvel ajánlom, minta a stúdióban megtekinthető! Két méretben rendelhető: 20x20 cm és 27x27cm

Hogyan lehet időpontot foglalni? Hogy történik a fizetés?

Időpont a honlapon keresztül foglalható. Naptárból válaszd ki a megfelelő időpontot és küld el a foglalásod. Hamarosan érkezni fog a foglalási űrlap elérhetősége emailben amit tölts ki kérlek és küld el nekem, hogy tudjam mik az elképzelések.

A fizetés a fotózás után a helyszínen készpénzben vagy igény esetén utalással történik. Kérlek lehetőség szerint pontos összeggel készüljetek. E-számlát állítok ki, mely e-mailben érkezik majd.

Készülhetnek-e családi képek? Képek nagyszülőkkel, rokonokkal?

Családi kép (szülők, tesós kép) bármely csomag esetén készülhet, ha a választott háttér alkalmas rá. Nagyobb tesóról egyéni kép is készülhet természetesen a csomagon belül.

Nagyszülőkkel, nagynénikkel, kereszt szülőkkel stb. csak a Prémium csomagon belül van lehetőség fotózkodni, szülőkön kívül max. 2 fővel. (időben, képszámban is ez az ideálisabb csomag hozzá, de általában több családi kép esetén kevesebb kép tud készülni a kis szülinaposról. )

Családi képet ritkán osztok meg, de CSALÁDI KÉPEK GALÉRIÁJA menüpont alatt találtok pár képet.
Családi képeket honlapomon csak engedélyetekkel osztok meg.

Van -e lehetőség 3 háttér választására?

Általában két háttér az ideális egy szülinapi fotózás alkalmával, de ha három hátteres fotózást szeretnétek, nincs akadálya. 10000 Ft felár ellenében választható egy plusz háttér a csomagon belül. Másik lehetőség, hogy ha nem kértek családi képeket, csak a babáról - gyerekekről készül fotó, akkor Prémium csomagon belül választható 3 háttér!
Prémium első szülinapi fotózás esetén október-decemberig választható karácsonyi háttér is plusz háttérként.