téli/karácsonyi fotózás

A karácsonyi fotózások minden évben a kedvencetek, na és nekem is :) Idén 2 tavalyi kedvenc és 7 új prémium minőségű, csudi szép háttérrel várunk titeket, ebből 5 a szokottnál nagyobb méretű, így nagyobb gyerekek, tesók, családok is kényelmesebben elférnek a háttér előtt. 

Waiting for Christmas

Frosted friends

Christmas tree garden

Cozy Cocoa Stand

Winter kisses

Arthur

Shimmer and Shine

Winter lights

White wood


01 / 78

FAQ - amiket feltétlen tudnod kell

Milyen korosztályt várunk?

4 hós kortól 6 éves korig ill. nagytesókról is készülhet egyéni kép, tesós és családi kép is, bármelyik csomagnál.

Milyen csomagok vannak?

Bronz és Silver csomagok: Meghírdetett napokon két fix háttér előtt készülnek a képek.
SilverPlus: Silver csomag + 5 kép, fotókönyvhöz így elég a képek száma.

Gold csomag: Választható két háttér. Egyik lehet nem karácsonyi is.
GoldPlus: Gold csomag + 5 kép
Gold csomagnál nagyszülőket, kereszt szülőket stb. is szeretettel váruk. Anyu, Apu, Gyerekek +max. 2-3fő

Csomagokat részletesen megtalálod fentebb az árlistában.

Hova utalhatom a foglalót? Mi történik ha lemondom az időpontot?

Karácsonyi fotózás esetén 5000ft foglalóval fixálható az időpontfoglalás, melyet az alábbi számlaszámra kérnék szépen a foglalást követő 10 napon belül:  11722010-20001632 Otp Childlike Smile Bt. Közlemény: fotózás ip.-ja , neved.
A foglaló lemondás esetén nem jár vissza, időpont átelyezésre van lehetőség a foglalt ip. előtt legalább 7 nappal való változtatás esetén, szabad helyek függvényében. 

Mikor és milyen formában kapom meg a képeket?

Fotózást követő kb. 4-5 héten belül küldöm el számotokra az elkészült képeket jelszóval védett online albumba feltöltve, ahonnan le is tölthetőek a képek. Clients Album menüpont alatt is megtalálható lesz.
A megnövekedett karácsonyi fotózások miatt az átadások ideje a szokottnál több, de nov. 17-ig történő fotózásoknál garantált a karácsony előtti átadás

Minden képből 2 fájlt találsz majd: 1db nagy felbontású vízjel nélkül (pl. előhívni, fotókönyv készítéséhez), 1db (  kisebb felbontású vízjeles ) webes (közösségi portálokon pl. Facebook csak vízjeles képet ossz meg kérlek)


Van e lehetőség kép válogatásra?

Karácsonyi fotózás esetén a csomagokban lévő képeket én választom ki a nyers képekeből, a számomra legszebbeket retusálva nagyfelbontásban töltöm fel az online albumotokba. Igyekszem úgy, hogy minden fajtából legyen, lehetőleg a legszebb kép, de amnnyiben még válogatnál nyers képekből, erre januárban lesz lehetőség, ha jelzed nekem igényed január 15-ig emailben.  Plusz képek ára 2000ft/db, 8000ft/5db vagy 14000ft/10db természetesen retusálva, nagyfelbontásban. 

Nyers képeket is megkapjuk?

Karácsonyi fotózás esetén a csomagokban lévő képeket én választom ki a nyers képekeből, a számomra legszebbeket retusálva nagyfelbontásban töltöm fel az online albumotokba. Igyekszem úgy, hogy minden fajtából legyen, lehetőleg a legszebb kép, de amnnyiben még válogatnál nyers képekből, erre januárban lesz lehetőség, ha jelzed nekem igényed január 15-ig emailben.  Plusz képek ára 2000ft/db, 8000ft/5db vagy 14000ft/10db természetesen retusálva, nagyfelbontásban. 

Van lehetőség fotókönyv rendelésére?

Igen! Jelenleg első sorban prémium panoráma fotókönyv rendelésre van lehetőség, amely kitűnő, hogy megőrizd és megmutasd a képeid, továbbá nagyszerű ajándék nagyszülőknek, családtagoknak is.  Panoráma, síkban nyíló kemény lapú, választható borítójú fotókönyvet jó szívvel ajánlom, minta a stúdióban megtekinthető! Két méretben rendelhető: 20x20 cm és 30x30cm

A fotókönyvhöz 25 kép minimum szükséges!
Fotókönyv utólag is rendelhető, előre utalás után tudom megrendelni és a rendeléstől számított kb. 1-2 hét múlva érkezik meg.

Hogyan lehet időpontot foglalni? Hogy történik a fizetés?

Időpontot egyeztetni a honlapon keresztül vagy e-mailen a info@childlikesmile.com címen lehet.
GOLD csomag esetén itt a lejjebb görgetve a Foglalási űrlap kitöltésével lehet az lefoglalni időpontot!

A fizetés a fotózás után a helyszínen készpénzben történik. Kérlek lehetőség szerint pontos összeggel készüljetek. Számlát állítok ki a helyszínen. Amennyiben utalással szeretnél fizetni, ez is megoldható.

Mit hozzak magammal?

Egy szett ruhát érdemes hozni, de maximum kettőt. Stúdióban is találhatóak szép ruhák. 6-12 hós méretben nagyobb választék (nem mind kimondottan karácsonyi), de nagyobbaknak is vannak szép ruhák 2 éves korig több, 2-6 éves kor felett kevesebb és inkább lányoknak. A honlapon lévő portfolióban legtöbbször a stúdió ruháiban vannak a picik.  TISZTA cipőt is ajánlom hogy hozzatok ha van (venni nem feltétlen kell emiatt, mert mezitláb is aranyos) , akár télit, akár csinosabb ünneplőst.  (Egy homok színű kocsi csizmám van 22es)

Téli kiegészítő is hozható igény esetén (szövet elegánsabb kabát, csini sapka, kesztyű..)

Készülhetnek-e családi képek? Képek nagyszülőkkel, rokonokkal?

Családi kép (szülők, tesós kép) bármely csomag esetén készülhet, ha a választott háttér alkalmas rá. Nagyobb tesóról egyéni kép is készülhet természetesen a csomagon belül.

Nagyszülőkkel, nagynénikkel, keresztszülőkkel stb. csak a GOLD csomagon belül van lehetőség fotózkodni. (időben, képszámban is ez az ideális csomag hozzá)

Családi képeket honlapomon csak engedélyetekkel osztok meg (és azt is ritkán :) )

Mennyivel hamarabb érdemes érkezni?

Kérlek pontosan gyertek vagy maximum 5 perccel hamarabb érkezzetek mint az időpontotok. Köszönöm!

Hol találom a képeslapokat , timeline borítókat?

Itt az oldal alján vezet egy e link a választékhoz. Kattints a Karácsonyi képeslapok és Facebook borítók alatti nyílra.