téli/karácsonyi fotózás 2020

A karácsonyi fotózások idén sem maradhatnak el (bízunk benne ezerrel) . :) A megszokott minőségben és jókedvvel, 10 prémium minőségű, csudi szép háttérrel várunk titeket, amiből 5 nagyobb méretű, így nagyobb gyerekek, tesók, családok (2felnőtt és gyerekek) is kényelmesebben elférnek a háttér előtt. 

Változás tavalyhoz képest, hogy nincs foglaló, de kérlek ha nem tudsz jönni mihamarabb mond le az időpontot. VÁLOGATÓ album készül, nem én választom a képeket. Fix hátteres fotózásnál (Christmas Minis) egy csomag van, de plusz kép vásárolható. Két választható hátteres csomag közül választhatsz (Tavalyi Silver csomag lett választható hátteres ill. a Gold maradt a régi). Minden csomag esetén van 1-2 kép ami nem választható, a többi igen.

Covid helyzet miatt minden fotózás között fertőtlenítés és szellőzés történik ill. érkezéskor kérjük használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőt.

Igyekszünk idén új kellékekkel színesíteni a fotózást, pl. érkezik a karácsonyi hintaló a Stúdiónkba.

Nagyobb hátterek: Waiting for Christmas, Frosted friends, Christmas tree garden, Cozy Cocoa Stand, Winter Kisses

Közepes méretű hátterek ( családi képre be lehet ülni (1-2 felnőttnek 2-3kisgyerekkel): Arthur, Shimmer and Shine, BlueDoor

Kis hátterek (leginkább gyerekek fotóira): Winter lights, White Wood

Kérlek biztonsági szabályokat és egyéb infókat olvassátok el foglalás előtt a FAQ-ba (itt az oldalon lejjebb találod)!!!


Waiting for Christmas

Frosted friends

Christmas tree garden

Cozy Cocoa Stand

Winter kisses

Arthur

Shimmer and Shine

Winter lights

White wood

BlueDoor


01 / 113

CHRISTMAS MINIS,

FIX HÁTTERES NAPOK és hátterek:okt 17. Waiting for Christmas & Winter Kisses betelt

okt 24. Cozy Cocoa Stand & Frosted Friends betelt

nov.8. Waiting for Christmas & Cozy Cocoa Stand betelt


SILVER ÉS GOLD CSOMAG

FOGLALHATÓ IDŐPONTJAI:

Karácsony előtti átadással:

okt 10. betelt

okt. 17. betelt

okt 18. betelt

okt. 25 betelt

okt. 31. betelt

nov. 7. betelt

nov. 14. betelt

nov 15. betelt

ÚJ IDŐPONT:

DECEMBER 12. betelt

DECEMBER 19. betelt


Érdeklődési űrlap


Időpontért keress itt lent az érdeklődési űrlap kitöltésével vagy info@childlikesmile.com címen a választott csomag/nap ill. ideális ip megjelölésével (pl Christmas Minis, okt. 10. 10-12 között vagy 14 után) Időpont egyeztetés utána pedig a foglalási űrlapok menüpont alatt található karácsonyi foglalási űrlapot kérném kitölteni.

FAQ - amiket feltétlen tudnod kell

Milyen korosztályt várunk?

4 hós kortól 6 éves korig ill. nagytesókról is készülhet egyéni kép, tesós és családi kép is, bármelyik csomagnál.

Milyen csomagok vannak?

Christmas Minis: Meghírdetett napokon előre meghírdetett fix hátterek előtt készülhetnek a képek. Igény esetén csak egyiknél vagy mindkettőnél!


Silver és Gold csomag: Választható két háttér. Gold csomag esetén egyik lehet nem karácsonyi is (háttérválaszték menüpont).

Csomagokat részletesen megtalálod fentebb az árlistában.

Van-e foglaló? Mi történik ha nem jövök el az időpontra?

Idén nem kérek foglalalót a vírushelyzetre tekintettel. Viszont kérlek amennyiben nem szeretnél/nem tudsz eljönni a fotózásra, akkor mihamarabb mond le a foglalt időpontot!!! Köszönöm!
Abban az esetben ha nem mondod le és hiába várlak a stúdióban, akkor fekete listára kerülsz és a jövőben maximum előre utalás esetén foglalható új időpont hozzám.

Mikor és milyen formában kapom meg a képeket?

Fotózást követő kb. 1 héten belül küldöm el számotokra a válogató albumot egy jelszóval védett online albumba feltöltve. A választást követő 5 munkanapon belül feltöltöm a kész képeket az online albumba, ahonnan letölthetőek lesznek. Clients Album menüpont alatt is megtalálható lesz.

Van e lehetőség kép válogatásra?

Igen, lekicsinyített nyers képekből választhatjátok ki azokat amiket szeretnétek kérni. 1 képet én választok, ami a válogató album borítóképe lesz, a többi általatok választható. Igény esetén a csomagon felül plusz kép választható és utalással fizethető.

További képek ára: 2000ft/ kép, 8000ft/5 kép . Minden további kép +1500ft/db

Nyers képeket is megkapjuk?

Nyers képeket soha nem adok át, csak kidolgozott kész képeket.

Van lehetőség fotókönyv rendelésére?

Igen! Jelenleg első sorban prémium panoráma fotókönyv rendelésre van lehetőség, amely kitűnő, hogy megőrizd és megmutasd a képeid, továbbá nagyszerű ajándék nagyszülőknek, családtagoknak is.  Panoráma, síkban nyíló kemény lapú, választható borítójú fotókönyvet jó szívvel ajánlom, minta a stúdióban megtekinthető! Két méretben rendelhető: 20x20 cm és 30x30cm

A fotókönyvhöz 25 kép minimum szükséges!
Fotókönyv utólag is rendelhető, előre utalás után tudom megrendelni és a rendeléstől számított kb. 2 hét múlva érkezik meg.

Hogyan lehet időpontot foglalni? Hogy történik a fizetés?

Christmas MINIS , Silver és Gold csomag estén is időpontot egyeztetni a honlapon keresztül vagy e-mailen a info@childlikesmile.com címen ezután a INFÓK/FOGLALÁSI ŰRLAPOK menüpont alatt található Karácsonyi Fotózás foglalási űrlapjának kitöltését kérem.

A fizetés a fotózás után a helyszínen készpénzben történik. Kérlek lehetőség szerint pontos összeggel készüljetek. Számlát állítok ki a helyszínen. Amennyiben utalással szeretnél fizetni, ez is megoldható.

Mit hozzak magammal?

Egy szett ruhát érdemes hozni, de maximum kettőt. Stúdióban is találhatóak szép ruhák. 6-12 hós méretben nagyobb választék (nem mind kimondottan karácsonyi), de nagyobbaknak is vannak szép ruhák 2 éves korig több, 2-6 éves kor felett kevesebb és inkább lányoknak. A honlapon lévő portfolióban legtöbbször a stúdió ruháiban vannak a picik.  TISZTA cipőt is ajánlom hogy hozzatok ha van (venni nem feltétlen kell emiatt, mert mezitláb is aranyos) , akár télit, akár csinosabb ünneplőst.  (Egy homok színű kocsi csizmám van 22es)

Téli kiegészítő is hozható igény esetén (szövet elegánsabb kabát, csini sapka, kesztyű..)

Készülhetnek-e családi képek? Képek nagyszülőkkel, rokonokkal?

Családi kép (szülők, tesós kép) bármely csomag esetén készülhet, ha a választott háttér alkalmas rá. Nagyobb tesóról egyéni kép is készülhet természetesen a csomagon belül.

Nagyszülőkkel, nagynénikkel, keresztszülőkkel stb. csak a GOLD csomagon belül van lehetőség fotózkodni. Most nem ajánlom ebben az időszakban, de ha szükséges, akkor max. +2 fő érkezhet a szülőkön kívül.

Családi képeket honlapomon csak engedélyetekkel osztok meg (és azt is ritkán :) )

Mennyivel hamarabb érdemes érkezni?

Kérlek pontosan gyertek vagy maximum 5 perccel hamarabb érkezzetek a megbeszélt időpontnál. Köszönöm!

Hol találom a képeslapokat , timeline borítókat?

Itt az oldal alján vezet egy e link a választékhoz. Kattints a Karácsonyi képeslapok és Facebook borítók alatti nyílra.

Milyen biztonsági intézkedések vannak? (COVID miatt)

A fotózásokat szeretném folytatni amíg tudjuk és nem lesz túl veszélyes. A biztonság érdekében az alábbi szabályokat vezetjük be:
- Érkezés után kérlek fertőtlenítsétek kezeiteket a bejáratnál lévő fertőtlenítővel.
- Maszk legyen nálatok és nálam is lesz. Használatáról az akkori helyzet alapján döntünk.
- Amennyiben te szeretnéd hogy használjuk mindenképp a maszkot (kivétel akit épp fotózunk), akkor ennek nincs akadálya, jelezd kérlek felém.
- Fotózások között hagyunk nagyobb rést, hogy lehetőleg ne találkozzanak a családok. A fotózások időtartamát betartjuk.
- Kérlek ne késsetek és 5 percnél hamarabb ne gyertek
- Fotózások között szellőztetés és fertőtlenítés történik.
-Betegség tüneteivel kérlek ne gyertek, amint tudjátok mondjátok le az időpontot.
- Ahogy lehet tartjuk a távolságot és kerüljük a kézfogást.