kisgyermek FOTÓZÁS

01 / 93

Sok visszatérő vendégünket újszülött fotózáson és babafotózáson ismertünk meg, majd a picik növekedtek és nagy örömünkre visszatértek hozzánk, így nőtte ki magát a babafotózásból a kisgyermek fotózás :) Én pedig örömmel veszem akár az új vagy visszatérő kis 2-6 éves kis picurkák és családjuk látogatását a Stúdióban. Ahogy nőnek a picik, egyre inkább portré hangulatú képek készülnek ( ha sikerül picit egy helyben tartanunk őket :D) és egyre ügyesebbek, egyre jobban élvezik ! Szülinap, húsvét, karácsony, vagy csak úgy mert szeretnél egy szép sorozatot vagy megtetszett egy új hátterünk..FAQ - amiket feltétlen tudnod kell

Milyen korban ajánljuk a fotózást, mikor milyen képek készülhetnek?

3 hónapos kor, amikor már édesen mosolyog, figyel a hongokra, még igazán kisbabás :) Hason kinyomja magát rövidebb időre, így más hason is fotózható, de még sok kép háton készül.

4-5 hónapos kor! A hasalás nagymesterei a picik, ülni még nem tudnak, de hason és háton ill. az ülni nem tudó bábáknak készült babafotelben gyönyörű képek készülhetnek. Mosolygósok, barátságosak, ha tele a poci és nem álmosak, akkor vevők a fotózkodásra és nagyon édes babaképek készülnek! :)

  6-7 hónapos kor, a pici fél éves lesz, itt már pár ülős kép is készülhet, leginkább még megtámasztva pl. babafotel, dézsában kiságybantudnak ülni a picik,rövidebb ideig, de még hason-háton is nagyon jól fotózhatóak. A kedvenc időszakom, feltétlen ajánlok ilyenkor egy babafotózást.

 7-8-9 hós Barátkozósak, mosolygósak, stabilan üldögélnek, másznak, és még kevésbé szöknek el a díszlet elől, mint 1 évesen :) Még ebben a korban is nagyon aranyos babásabb képek készülhetnek. Még érdemes ezt a kort kihasználni, innen nehezedik a babafotózás. Pancsis sorozat készítésére eljött a megfelelő idő :)

10  hónapos kor, itt már mászós, kapaszkodva álldogálós és csücsülős képek is készülnek. Pancsis sorozat is készíthető.

1 éves kor: Kihagyhatatlan a kis szülinapos megörökítése. Nem mindig könnyű, mert már ilyenkor elkezdenek jobban félni az új helyzettől, emberektől és időnként egy nagy mosolyért is jobban meg kell dolgozni, de megéri :)  Készülhet tortamaszatolós képsorozat is, ez esetben érdemes tesztelni előtte a picit, hogy mit szól ha maszatos, kicsit koszos lesz . Ha tetszik neki és nem ijed meg ha pici keze maszatos lesz, akkor ajánlom a tortamaszatolást is, akár pancsis sorozattal egybekötve.

1,5-2 év közötti korban már igazi kihívás egy helyben tartani a piciket, de játékosan ez azért sikerülni szokott, így ha szeretnétek egy szép sorozatot, szeretettel várunk! :)

3-6 éves korbán már általában élvezik és ügyesen pózolnak nekünk :) Pláne ha van egy kis ösztönzés, jutalom :) Nagyon szép portré fotók készíthetőek.

Milyen csomagok vannak?

Több csomag közül választhatod ki a számotokra legmegfelelőbbet, amelyeket megtalálsz a Csomagok és árak menüpont alatt.

Ha kisebb csomagot szeretnél 1 választott háttérrel akkor a MINI névre hallgató csomagunkat ajánlom. Itt is készülhet pár családi kép is (ha arra alkalmas hátteret választotok), de a gyerkőcön a hangsúly.

STANDARD csomag a tökéletes közepes méretű csomag egy két hátteres vidám személyre szabott baba ill. kisgyermek fotózáshoz.

Ha nagyobb sorozatra és esetleg több családi képre vágysz ill. ha tervezel fotókönyv rendelést, akkor a PLATINUM csomag a számotokra megfelelő. Ennél a csomagnál nagyszülővel + 2-3 fő szerepelhet igény esetén pl. nagyszülők, keresztszülők stb.

Szülinapi témájú kép készülhet e 1 éves kor felett is?

Igen, pár szülinapi témájú kép is készülhet. Vannak kimondodttan szülinapi fotózásra alkalmas hátterek (lufis is).
2.-5. szülinaposoknak Platinum csomag esetén szülinaposoknak ajándék kollázs (képek 2-3-4-5ös szám formájában ) ! Két éveseknek fa kettes három évesnek fa hármas, mint fotós kellék használható ill bármely életkorban keretes krétatáblával le tudjuk fotózni az ünnepeltet amire tetszőleges szöveg kerül p. 3 éves lettem.

Választhatok hátteret? Hol található a választék?

Több mint 70 darab prémium minőségű háttér közül választhatsz, melyeket a Háttérválaszték menüpontban találsz. A hátterek neve mellett azt is megtalálod, hogy milyen képek készüléséhez alkalmasok pl. családi képre vagy tortamaszatolásra is vagy csak a baba fotózására.

Mikor és milyen formában kapom meg a képeket?

Fotózást követő 2 héten belül küldöm el számotokra a válogató albumot és hozzá a jelszót . (Ünnepi fotózások időszakában ez némileg kitolódhat ) Online albumok menüpont alatt is megtalálható lesz. A válogató albumban nyers lekicsinyített képekből tudjátok kiválasztani a kért képeket. A beszivecskézett és kiválasztott képeket utómunka után feltöltöm az albumba a válogató helyére nagy felbontásban és webre optimalizált méretben a választás (és esetleges plusz képek árának utalása ) után kb. 5-7 munkanappal.. A digitális képek az online galériából letölthetőek lesznek. Ha fotós terméket is kértek,  akkor az plusz kb.1-2 hét múlva érkezik meg .Mi van nálam a stúdióban és mit hozzál te a fotózásra?

2-6 éves kor között már kisebb választék van ruhákból mint a babáknak ,így érdemes egy szettel készülni, főleg kisfiúknak. Kislányoknak van pár extra szép ruha 2, 3 éves méretben és egy-egy 4-6 éves méretben.  Csinos fejdíszekből szintén lehet választani. Kisfiúknak egy-egy ing ill.  nadrág van nagyobb méretben.

Hozni tiszta talpú csinos/elegáns cipőt lehet. Ruhákból mesefigurás, feliratos stb. ruhákat lehetőleg ne válasszatok, inkább csinosakat!

Van képválasztási lehetőség? Csomagon felül további képek vásárolhatóak?

A jól sikerült nyers képekből válogató album készül, így általában minimum 50-150 képből (csomag függő) választhatóak ki a kedvenc képeitek. Természetesen a csomagon felül  további képek vásárolhatóak kedvezményes árért.

A válogató album kicsi felbontású képekből áll, csak választásra, nem megosztásra ill. nem letölthető! A válogató album nyitóképe retusált ill. a Kész fül alatt lévő képek retusáltak, ebből látható, hogy milyenek lesznek a választott képek az utómunka után! A 1 kész képen felüliek választhatóak a válogató album nyers képeiből. A választott képeket szívecskézéssel (e-mail címeteket kéri majd ) ki lehet választani és a "Send to photographer" gombra kattintva el lehet küldeni számomra. 

Ezután a Kész fül alá kerülnek fel a retusált a képek (nyers képek törlésre kerülnek), és letölthetőek lesznek az oldalról nagy felbontásban és webre optimalizált méretben!

A képek ára a plusz képek számától függ.
2022 december 4.-től minden csomag  esetén  :
1-5 kép 2500Ft/kép
6-19kép 2200Ft/kép
20 kép felett 2000Ft/kép
A plusz képek is retusálásra kerülnek.

Van lehetőség fotókönyv rendelésére?

Igen! Jelenleg első sorban prémium panoráma fotókönyv rendelésre van lehetőség, amely kitűnő, hogy megőrizd és megmutasd a képeid, továbbá nagyszerű ajándék nagyszülőknek, családtagoknak is.  Panoráma, síkban nyíló kemény lapú, választható borítójú fotókönyvet jó szívvel ajánlom, minta a stúdióban megtekinthető! Két méretben rendelhető: 20x20 cm és 27x27cm

Hogyan lehet időpontot foglalni? Hogy történik a fizetés?

Időpont a honlapon keresztül foglalható. Naptárból válaszd ki a megfelelő időpontot és küld el a foglalásod. Hamarosan érkezni fog a foglalási űrlap elérhetősége emailben amit tölts ki kérlek és küld el nekem, hogy tudjam mik az elképzelések.

A fizetés a fotózás után a helyszínen készpénzben történik. Kérlek lehetőség szerint pontos összeggel készüljetek. A plusz képek árának kiegyenlítése utalással történik.

Készülhetnek-e családi képek? Képek nagyszülőkkel, rokonokkal?

Családi kép (szülők, tesós kép) bármely csomag esetén készülhet, ha a választott háttér alkalmas rá. Nagyobb tesóról egyéni kép is készülhet természetesen a csomagon belül.

Nagyszülőkkel, nagynénikkel, kereszt szülőkkel stb. csak a PLATINUM csomagon belül van lehetőség fotózkodni. (időben, képszámban is ez az ideális csomag hozzá)

Családi képet ritkán osztok meg, de CSALÁDI KÉPEK GALÉRIÁJA menüpont alatt találttok pár képet.
Családi képeket honlapomon csak engedélyetekkel osztok meg.