Client Area

Ha nálunk jártál fotózáson, akkor a képeidből (válogató album vagy kész képek) online jelszóval védett album készül, melyet itt fogsz megtalálni ill. emailben érkezik majd az album elérhetősége, jelszó és letöltési pin a kész sorozatról.

Az online album 1 hónapig minimum él, utána bármikor törlésre kerülhet. Kérlek töltsétek le a kész képeket (nagy és webes felbontásban is)