Szeretettel várlak titeket idén is a karácsonyi fotózásokra! Idén még nagyobb, új hátterek előtt készülhetnek a képek, helyileg szigetcsépen hétvégén és hétköznap is minifotózás és egyéni fotózás keretein belül is.
fél órás fotózások, egy extra választott háttér előtt. gyertek el akár több nap is, és vegyétek igénybe a kedvezményeket amivel plusz képekkel bővíthetőek a csomagok!

Karácsonyi fotózás 2023-

MINIFOTÓZÁS


Idén elsősorban minifotózásokat terveztem a karácsonyi fotózásoknak, méghozzá péntek, szombat, vasárnap és hétfői napokat. 6 ÚJ karácsonyi háttér közül választhatod ki a kedvencedet! Mindegyik extra nagy méretű (3 méter széles), ezért családi képek is kényelmesen készülhetnek előttük. Remélem mindenki megtalálja a számára kedves hátteret/témát és alkalmas időpontot.


Ha egyénileg szeretnél 2 hátteret választani, akár úgy hogy egyik nem karácsonyi, akkor keresd prémium karácsonyi fotózás menüpontban az infókat!A fotózások október közepétől és november 20.-ig zajlanak, hogy mindenkinek át tudjam adni időbe a kész képeket (december első felével bezárólag és még esetleges fotós terméket, ajándékot is készíthessetek belőle).

November közepe után is lehetséges egyéni fotózás egy-egy nap , de ott már nem garantált hogy elkészül karácsonyig. Ilyen esetben kérlek keress privátban. Minifotózás november közepe után nem várható.


Korosztály 6-7 hó (ülő baba) - 8 év

3 lépés a csodás képekért!

I. IDŐPONT EGYEZTETÉS!

Az oldal alján lévő űrlap kitöltésével kérhetsz tőlem időpontot. Írd meg kérlek melyik nap jönnétek, hány óra körül, melyik hátteret szeretnétek. Visszajelzek az űrlap alapján a választható időpontokról.

II. FOGLALÁS

Ha visszajeleztem az időponttal kapcsolatban és megvan a megfelelő, akkor érkezik egy levél amivel véglegesítheted a foglalást, és azáltal bekerül a naptáramba. Kérlek ha nem tudtok jönni akkor mihamarabb mond le az időpontot.

Időpontot átrakni át tudom amíg van szabad másik időpont, de kérlek mihamarabb jelezd.

III. Fotózás napja

III. Fotózás napja, képek választása

Várlak titeket a stúdióba a fotózás napján a foglalt időpontban. Kérlek maximum 5 perccel hamarabb vagy pontosan próbáljatok érkezni. Sajnos ha késtek, akkor annyival kevesebb időnk lesz. Ha megérkeztetek kérlek hívjatok a 0630-8285189 számon. A cím: Pest megye, SZIGETCSÉP, Petőfi Sándor utca 49. sarki ház. Parkolni a Petőfi Sándor és Váci M. utca sarkán lévő füves területen vagy a garázskapu előtt lehet.

Fotózás utáni 7-10 napon belül küldöm az online válogató album elérhetőségét, ahonnan nyers lekicsinyített képekből választhatjátok a kedvenceiteket. Kérlek mihamarabb küld a választott képeket ( 2-3 napon belül)! A kért képeket retusálom (esetleges plusz képek utalását követően) és visszatöltöm az albumba nagyfelbontásban vízjel nélkül. Emailben érkezik a belépéshez majd később a letöltéshez szükséges jelszó. Az elkészülési idő a válogató albumból való választásotok után 5-15 munkanap között várható, kérlek ezzél minnél korábbi időpontot válasszatok, ha lehetséges.

Neked melyik a kedvenced?

Minifotózások hátterei

CSOMAGOK ÉS ÁRAK

Green Xmas


30-40 PERCES FOTÓZÁS, 1 választott HÁTTÉR a fentiek közül

10 RETUSÁLT ÁLTALATOK VÁLASZTOTT KÉP

ONLINE VÁLOGATÓ ALBUM

HÉTKÖZNAPI FOTÓZÁS ESETÉN


45000FT

RED xmas


30-40 PERCES FOTÓZÁS, 1 választott HÁTTÉR a fentiek közül

10 RETUSÁLT ÁLTALATOK VÁLASZTOTT KÉP

ONLINE VÁLOGATÓ ALBUM

HÉTVÉGÉN ÉS MUNKASZÜNETI NAPOKON TÖRTÉNŐ FOTÓZÁS ESETÉN


50000FT


Feláras opciók


  • DIGITÁLIS KÉPESLAP ÉS FACEBOOK TIMELINE BORÍTÓ: 5000FT
  • TOVÁBBI KÉPEK: 3500FT/DB KÉPSZÁMTÓL FÜGGETLENÜL, UTÓMUNKÁZVA, NAGY FELBONTÁSBANKedvezmények


  • AJÁNDÉK PLUSZ KÉT KÉP, HA IDÉN (2023-ban) VOLTÁL MÁR NÁLAM FOTÓZÁSON! 
  • AJÁNDÉK PLUSZ KÉT KÉP, FACEBOOK TIMELINE BORÍTÓ ÉS DIGITÁLIS KÉPESLAP A MÁSODIK MINIFOTÓZÁSNÁL, HA TÖBB MINIFOTÓZÁSRA IS FOGLALSZ IDŐPONTOT.
  • AJÁNDÉK PLUSZ KÉT KÉP, HA FOTÓZÁSON AJÁNDÉKUTALVÁNYT VÁSÁROLSZ EGY SZERETTEDNEK.
  • AJÁNDÉK PLUSZ KÉT KÉP, HA KISBABÁD 7-10 HÓ KÖZÖTTI LESZ A FOTÓZÁS IDEJÉN.
  • AJÁNDÉK PLUSZ 1 KÉP MINDKÉT CSALÁDNAK, HA AJÁNLOTTÁL VALAKINEK AKI SZINTÉN FOGLALT IDŐPONTOT.


KEDVEZMÉNYEK KÖZÜL MAX 3 VEHETŐ EGYSZERRE IGÉNYBE, ÍGY AKÁR 10 HELYETT 16 KÉPET IS TARTALMAZHAT A CSOMAG, AMI AKÁR 21000 FT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKOT JELENT!


Minifotós napok/ időpontoka minifotózások véget értek, köszönöm mindenkinek aki részt vett!


Zölddel jelölt napokon GREEN XMAS csomag érvényes.

Pirossal jelölt napokon REX XMAS csomag érvényes.

01 / 22

EXTRa a képből

4000Ft/db áron kérhető egy választott képből